One step closer ..

Jeg har netop færdiggjort min forretningsplan, eller en idé- og konceptbeskrivelse, som er sendt afsted til to udlejere i Ravnsborg tværgade – lige mellem Ravnsborggade og Sortedamsdosseringen. Virkelig attraktivt område. Men attraktivt er også lig med stor konkurrence. Så nu er jeg blevet tvunget til at færdigtænke og konkretisere mit koncept. Og udfaldet er blevet The green Rose tebar. Jeg er selv ret vild med det. Jeg har længe haft tanken om at have mere fokus på te end på kaffe, da alle laver kaffe – og det felt efterhånden er blevet nørdet godt og grundigt af mange. Men te derimod, er der ikke mange der ved noget om. Og man bliver jo nød til at skille sig ud. Så her den The green Rose tebar, en 100% økologisk tebar, med lækre boller og kager – og selvfølgelig også muligheden for at få en god øko latte 🙂

img_2121.jpg

Genbrugskonceptet er stadig gennemgående.
Her ses min nyeste storskraldsfund – to sofaer og et bord, som pt. pryder min stue.
Jeg synes de er fine – men jeg tror min bedre halvdel er glad for at det ikke bliver fast inventar i lejligheden 🙂

Så nu venter jeg blot i spænding og krydser fingre for at udlejerne i Ravnsborg tværgade synes at The green Rose tebar er en lige så god idé som jeg selv synes.

Jeg glæder mig til at komme i gang – men jeg synes også det er lidt nervepirrende jo tættere det kommer på. Jeg synes det er lettere at tro på mit koncept, end på mig selv. Men jeg har fortsat en følelse af at det bliver godt. Jeg kan se tebaren for mig – og jo mere jeg tænker på konceptet, jo federe synes jeg det er. Og så bliver jeg stadig konstant bekræftet hvor stor opbakning og hjælp jeg har i mit netværk – det er fantastisk 🙂
Det hjælper at vide, at når jeg selv tvivler, så er der en masse andre der tror på mig.

Kys og kram herfra på en glædelig gråvejrsonsdag

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s