Lykken i et glas

I dag er en god dag. Sådan virkelig god – ud over jeg har skiftet bluse to gange, efter både at have spildt kaffe og tomatsovs på mig selv. Men bortset fra mine klodsede uheld, er der sket mange gode ting. Jeg har fået tilbudt job på en kaffebar, jeg har været i en kontakt med udlejeren til et cafélokale der er til afståelse med inventar, og en placering som er helt perfekt og så er jeg kommet i besidelse af 150 brugte BKI nescaféglas – tak til Leif (som måske burde overveje en dag at prøve en rigtig kop kaffe).

FullSizeRender

Og så har mit facebook opslag med annonceringen af bloggen rundet 100 likes! Det er en hel vild følelse at så mange venner, familie og bekendte støtter op omkring mit projekt. Man finder virkelig ud af hvor stort et netværk man har, når man sætter sig for et projekt som det her. Der dukker hele tiden folk op i min omgangskreds som gerne vil hjælpe og som selv har en fod inde i café/kaffe/iværksætter-verdenen.

Tingene begynder så småt at gå op i en højere enhed. Jeg har fået cvr nr. og er fra 1. september ejer af virksomheden The green rose. Så kan jeg får alvor komme i gang med at lave indkøbs/leveringsaftaler.

 

Lige nu ridder jeg på en virkelig god bølge. Jeg håber det fortsætter …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s