Aperol spritz

FullSizeRender

Jeg elsker at tage væk. Fordi ferie er lækkert. Men mest fordi jeg altid føler jeg kommer hjem som en lidt bedre version af mig selv. Eller i hvert fald lidt klogere. Nye omgivelser og oplevelser giver plads til eftertanke og ideer. Jeg bliver altid inspireret når jeg tager nye steder hen – og samtidig genovervejer jeg mit liv. Det er ikke så højtflyvende som det lyder – det jeg mener er bare, at når man får tingene lidt på afstand, er det lettere at se om det er det rigtige man har gang i. Og det er jeg stadig sikker på jeg har.

Jeg skal åbne en kaffebar som ikke er set magen til før

Jeg bliver inspireret på både godt og ondt når jeg rejser. Når jeg sidder på en café, hvor stilen ikke er gennemført og kaffen ikke er noget specielt, får jeg følelsen af at det kan jeg gøre bedre. Samtidig er det helt vildt fedt at gå ind et sted, hvor alt går op i en højere enhed. Lige nu sidder jeg i verdens mindste by på Island, seriøst der er ti huse – en kirke og vores hotel. Reception, foyer, bar, sofaer, lamper, alt er i samme rene stil holdt i grå og brune nuancer. Det er helt perfekt. Det mest farvestråelende er min drink og et par grønne planter. Jeg bliver enormt inspireret af steder, hvor man kan se der er et klart koncept – og hvor det er gennemført. Og jeg tror på at det er en del af hemmeligheden bag min kaffebars kommende succes. Og mon Aperol spritz skal tilføjes til mit menukort. Det er i hverfald lækkert.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s