The English touch

FullSizeRender-2Afternoon tea is one of my specialities.
Eller det kommer det i hvert fald til at være. Jeg elsker det hyggelige engelske koncept med en god kop te og et udvalg af små lækre scones, kiks og kager, serveret på en sjov og indbydende måde. Traditionelt bliver det serveret på en kagestand i tre etager med en hank, men jeg vil gerne gøre det til mit eget. Med inspiration fra Pinterest har jeg fået ideen at servere Afternoon tea i et tårn af kopper. Min tanke er at finde kopper og underkopper i tre forskellige størrelser og løsstable dem ovenpå hinanden. Dermed er der både plads til at lægge scones, kiks og kager rundt om kopperne, men samtidig gemme små overraskelser nede i kopperne.

Det skal være en oplevelse at gå på café.

Afternoon tea på The green rose, skal gerne være lidt uventet og bringe et lille smil på læben – hos både børn og voksne. Det er ikke et forsøg på at være den nye Heston Blumenthal, men jeg er vild med hans måde at tænke mad som en oplevelse og lade gæsterne spise med alle sanser.

Og så er der selvfølgelig teen. Det er et område som jeg endnu mangler at udforske …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s