Inspirationskilden

Navnet The green rose opstod som en kombination af mit koncept og mit tema. Jeg vil gerne have en grøn profil, hvor økologi og genbrug er i højsæde – og så er jeg faldet over farvekombinationen mørk grøn/sart rosa, som jeg er ret vild med. Samtidig vil jeg gerne afspejle min engelske side i caféen.

Når det kommer til at få inspiration, er Pinterest min bedste ven. Det handler ikke om at opfinde den dybe tallerken – men at blive inspireret og gøre det til sit eget. Følg med her Pinterest. Og så er loppemarkeder fantastiske. Når du først har en idé om tema og indretning, så er det et fedt sted at finde ting og blive inspireret. Jeg kan godt lide tanken om at alt er unikt og genbrug.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s