1001 Ideer

Jeg har en idé. En idé om at konceptet skal være simpelt og gennemført. Jeg vil ikke opfinde den dybe tallerken, men jeg vil gerne gøre noget der ikke er set før. The green rose, skal emme af hygge, england, god kaffe, øko, genbrug og mig. En café/kaffebar/engelsk tehus – med en grøn profil. Alt sammen gennemført i grønne/rosa nuancer. Jeg vil gerne stræbe efter at være så grøn som muligt. Jeg synes det er spændende at se hvor meget jeg kan genbruge. Jeg har en ambition om at være en no-waste café. Et sted, hvor what comes around goes around er mottoet. Strik en karklud, giv dit gamle sofabord og dine brugte syltetøjsglas, tegn en tegning, kom med din hemmelige opskrift på verdens bedste cookies – og få gratis kaffe til gengæld. Kom med din egen kop eller køb en økologisk bionedbrydelig bambuskop og få kaffen til halv pris. Miljøbevidsthed er det nye sort – og jeg ville elske at blive kendt for at være en café med det fokus.

FullSizeRender-81001 ideer
Jeg tror ikke det er meget skudt ved siden af, når jeg om et år kigger tilbage på alle de tanker omkring The green rose, som er løbet gennem mit hoved. Jeg kan godt lide at tænke hele processen som et eventyr – for eventyr er fyldt med udfordringer, men det ender altid godt tilsidst.

Jeg er netop begyndt at se Orange is the new black på Netflix – og der siger Pipers bedstemor noget klogt
Life is made in the mistakes 

Jeg vil selvfølgelig ikke bestræbe mig på at fejle – men jeg tror det er vigtigt at huske mig selv på at lære af mine fejl, som hel sikkert vil komme, frem for at se dem som nederlag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s