Fra idé til café

 

Det her er min rejse – fra mine første tanker til åbningen af The Green Rose.

Det hele startede for en måned siden. Efter et år som salgsleder i Netto, blev det hele for meget. Jeg havde brug for at trække stikket og finde mig selv. Så det gjorde jeg. Jeg tvang mig selv til at lave ingenting. Det gik op for mig at jeg ofte glemmer mig selv. Så jeg besluttede kun at gøre det jeg havde lyst til – med andre ord bruge en hel uge på Netflix, strikke, tegne, sove og hænge ud med min bedste venindes baby. Det gav mig tid og ro til at mærke mig selv og føle hvad det er jeg brænder for. Jeg er æstetiker og ordensmenneske i min helt egen forstand. Tingene skal helst kører på min måde. Og da jeg en dag sad på café med min far slog det mig Jeg kan åbne min egen cafe. Hvor jeg bestemmer at kopperne skal stå farvesorteret. Hvor konceptet kan være efter mit hjerte og stedet kan emme af mig. Og inden længe havde jeg fyldt de første sider i min notesbog med menukort, farvetema, koncept og alverdens tanker og ideer.

Jeg elsker kaffe. Jeg har en kreativ hjerne, som arbejder på højtryk og et stort gå på mod. Og så har jeg en kæreste, venner og forældre, som bakker projektet op. Så nu mangler jeg bare en masse penge, et budget, en forretningsplan, et lokale med god beliggenhed, et barista- og hygiejnekursus, indkøbsaftaler … og sikkert meget mere. Men jeg er sikker på at min lille drøm vil lykkedes til sidst, og jeg glæder mig til at dele alle mine ideer og udfordringer der kommer på min vej ..

 

 

First blog post

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s